Відома українська співачка, екс-солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим постом.

Нещодавно знаменитість виставила серію пікантних кадрів з вілли, розслабляючись на канікулах з чоловіком Володимиром Дантесом. Так, зіркова сім'я вирушила на відпочинок з друзями-рестораторами, відвідавши райський Балі, насолоджуючись теплою погодою і блакитною водою, а також неймовірної краси заходами сонця на пляжах і апетитною їжею.

Артистка позувала, сидячи на дерев'яному диванчику, а пізніше перемістившись на підлогу біля басейну, загоряючи в міні-бікіні тілесного кольору і з масивним солом'яним капелюшком в руках. Красуня продемонструвала струнку фігуру і навіть напівоголені сідниці, грайливо дивлячись в кадр з мінімумом макіяжу на обличчі.

"Nude mood

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

(оголений настрій)"

Фолловери залишилися в захваті, засипаючи Надю компліментами: "Богиня краси🔥", "Надюша, ти як завжди чудово виглядаєш", " Стало спекотно🔥 🔥"," краща просто😻 😻"," краса в красивому місці️", " красуня наша♥♥️", " ось вона-ідеальність!😍 ", "Купальник топ😂 😍 😍 😍", " фігура просто💔 🔥". ну блііін як можна бути такою красивою😳♥️♥️🥰", " гаряча зірка! ! Ла ла ла ла ла".