Українець підкорюватиме космос, після 17 років у бойовій авіації: "Я пам'ятаю..."

Українцям варто пам'ятати, що серед наших є велика кількість талановитих людей. Цього разу прийшов час розповісти про полковника Джошуа Кутріка, етнічного українця, прадід якого емігрував до Канади. У 2017 році Джошуа став канадським астронавтом.

Джошуа Кутрик, скріншот: Twitter
Джошуа Кутрик, скріншот: Twitter

На сміття і гарячу воду Кабміну "зіллють" майже 10 мільйонів

Профільне управління адміністративних будівель Господарсько-фінансового департаменту Секретаріату Кабінету Міністрів України днями уклало договір по декількох "комунальних лотах" на офіційному сайті майданчика електронної системи публічних закупівель ProZorro. А деякі з них ще попереду. Найдорожчим з них виявилася "теплова енергія" і водопостачання - тільки на це піде близько 8 млн грн.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще

Комаровський дав головну пораду майбутнім татам під час вагітності дружини: "Менше потрапляти на очі"

Комаровський запропонував короткий тест на знання вагітності і розповів, що він розробив більше 70 безкоштовних тестів, які можна завантажити в додатку. Доктор задавав питання з варіантами відповідей. У тому числі він зробив їх з властивим йому почуттям гумору.

Євген Комаровський, фото: Facebook
Євген Комаровський, фото: Facebook

Українці просять Зеленського скасувати плату за доставку газу: таку комуналку ніхто не потягне

Відповідна петиція з'явилася на сайті президента України. Її автором є Сорока Іванна Миколаївна, яка розмістила своє прохання сьогодні, 5 січня 2021 року в розділі "Електронні петиції". "Пане Президенте, ви заганяєте людей в такі рамки, в яких неможливо вижити, для кого такі ціни це смерть", - йдеться в тексті петиції.

Школи ризикують залишитися без вчителів? Освітяни розповіли, чому звільнилися під час пандемії

Українські вчителі в 2020 найчастіше звільнялися через непослідовні рішення влади, недотримання карантинних норм в школі, збільшення навантаження і страху за своє життя. Свої історії розповіли 21-річна класна керівниця 6 класу, вчителька української мови та літератури в Києві Анастасія Бречко та 64-річний вчитель географії в Шепетівці (Хмельницька область) Василь Лешкевич.

Школа, кадр з відео
Школа, кадр з відео