Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, з великою активністю веде свою сторінку в соціальній мережі Instagram, де публікує красиві фото і відео.

Так, цього разу 33-річна дружина репера Олексія Потапенка (Потап) поділилася з шанувальниками кількома фотографіями, на яких зображена в латексному костюмі перед своєю гримеркою.

"Ріпк bomb 💗

Прем'єра грандіозного шоу @maskaukrainetv відбудеться вже 16 січня! 🔜

Це якесь неймовірне поєднання найяскравіших фарб, музики, казкових образів і декорацій! 😍

Неможливо передати словами, наскільки це красиво і феєрично! Потрібно тільки побачити самому! ✔️

Яке фото подобається більше? 1, 2 або 3? 📷", — написала вона в підписі до публікації. На ній можна помітити великі чорні Латексні чоботи, нарукавники і плаття з пишними фіолетовими вставками.

"Дуже класна просто бомба обожнюю❤️", "Знову язик вивалила, нічо нового🤮", "Ох вже ця мода... 😓", "Не ну такаааая!!! Ну ваще)))🔥🔥🔥🔥🔥", "Неможливо вибрати😍 Скрізь🔥 💦", "Я не розумію......нам завжди говорили, що не пристойно з відкритим ротом і мовою назовні жестикулювати ......поганий тон, виховання на обличчя . А Настя постійно кривляється, публічна людина формує про себе навмисне думку вульгарної і не вихованої особистості ! Жахливо! Пішло як мінімум!", - написали користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Нагадаємо, щасливі Настя Каменських і Потап засвітилися посеред Києва: "Коли вже народжувати?"

Як повідомляв "Знай.ua", Настя Каменських розсекретила "рідну душу", це не Потап: "Більше 14 років не можемо"

Знай.ua писав, Каменських вибралася з ліжка заради фото з лисим чоловіком: "Ля, які бубусики"