Прес-штаб ООС у соціальній мережі Facebook продовжує розповідати історії українських героїв, які змушені захищати всіх нас і території від путінських окупантів.
Але в сьогоднішній публікації мова пішла про тренування снайперів окремої механізованої бригади, яка пройшла на Луганщині на одному з навчальних полігонів. Ці воїни виконують завдання в районі проведення операції Об'єднаних сил.

Фото: facebook.com/pressjfo.news
Фото: facebook.com/pressjfo.news

Стрільби проходили під керівництвом досвідчених інструкторів. А військовослужбовці відточували свою майстерність в умінні приховано Підійди до мети, облаштувати позицію і правильно здійснити влучний постріл з урахуванням напрямку і швидкості вітру, враховуючи також інші атмосферні явища. Снайпери запевняють, що тільки постійна практика дозволяє досягти їм хорошого результату.

"Наші хлопці виконують бойові стрільби по кілька разів на місяць. Працюють парами на робочій дистанції від 700 до 1200 метрів, - розповідає командир взводу снайперів. - На дистанції 1200 метрів кожен з бійців впевнено вражає грудну мішень. Працюють як вдень, так і вночі. Для роботи в темний час доби використовують тепловізійні приціли", — йдеться в повідомленні. ООС

Фото: facebook.com/pressjfo.news
Фото: facebook.com/pressjfo.news

Всі військовослужбовці продемонстрували високий рівень бойового вишколу і, за словами керівника занять, впоралися з поставленим завданням.
Нагадаємо, герої ЗСУ готуються до нападу ворога по повній: жодного пострілу повз, ефектні кадри

Як повідомляв "Знай.ua", Зеленський заявив про тяжкість і небезпеку виконуваної роботи: "Жити вічно"

Знай.ua писав, брати пішли на війну після загибелі батька на Донбасі, не зупинили навіть сльози вбитої горем матері: "повоюємо"

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще