Проект "Холостячка" закінчився щасливим возз'єднанням і пропозицією руки і серця актрисі Ксенії Мішиної від сценариста "Квартал 95 " Олександра Еллерта.

Після фіналу проекту пара залишилася разом і вони навіть зняли квартиру і щасливо живуть разом. В інтерв'ю вони діляться приємними моментами спільного та побуту і розповідають, як трепетно ставляться один до одного.

Їм довелося довго приховувати свої стосунки до того, як фінал показали по телебаченню. Однак зараз вони нарешті змогли розслабитися, з'являються разом з магазинах, ресторанах і навіть вирушили на спільних відпочинок.

У тому числі їх щасливий вигляд відзначають у фан-акаунтах романтичного шоу" Холостячка " і навіть бажають їм спільних дітей.

"Такі щасливі я дуже рада за них", - сказано в повідомленні.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Думки шанувальників при цьому розділилися. Одні відзначили, які вони мила пара і побажали їм народження багатьох діток в цьому союзі, а інші відзначили, що їм все одно і відзначили їх втому від однакових питань.

"Мила пара щастя радості та багато діток вам", "блін ну чому мені так все одно", " Видно,що задовбалися відповідати на одні і ті ж питання😀. Ну, популярність, вона така, не проста річ. Зберігайте позитив! Миру і добра", "любові, щастя вам❤️❤️❤️", "ви Класні,і справжні", "Дуже милі", "щастя Вам", "навіть взуття однакове начебто ..охх ❤️❤️❤ ️ клас ❤ ❤ бажаю лише всього самого найкращого"," не женіть Елерт повний відстій", " Показуха, не вірю. Нагадує мого чоловіка. Хапанеш ти з ним горя", - пишуть коментатори.

Нагадаємо, закоханий по вуха Еллерт показав самі "смачні" моменти з Мішиною.

Як повідомляв Знай.uа, з'явилися фото Мішиної і Еллерта до"Холостячки".

Також Знай.uа писав, що Еллерт засік Мішину в незручній ситуації і показав всій Україні.