Якщо серед ваших знайомих є представники знаку Водолія, то саме час потоваришувати із ними - з 15 січня згідно передбаченням астрологів, на Землі стартує нова ера, ера Водолія.

Ера Водолія: чого чекати усім знакам Зодіаку?

Водолії, фото Pixabay
Водолії, фото Pixabay

Чим вона буде характерною і що зміниться для кожного знаку Зодіаку? Зі зближенням двох "войовничих планет" Юпітера та Сатурна почнеться шалений розвиток технологій. З точки зору астрології, ця подія надзвичайно важлива. Востаннє таке ж сполучення планет — "велика мутація" — відбулось у 1405 році, а Юпітер з Сатурном перетинались у цій же частині неба аж 800 років тому.

Будуть успішними тільки ті люди, котрі вмітимуть вчасно підлаштуватися під зміни, а вони йтимуть одна за одною. Якщо ви креативні та творчі, мислите нестандартно - це ваш час.

Водолій
Водолій

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Водолій вважається найхитрішим і одночасно найрозумнішим знаком Зодіаку, тому що здатен бачити загальну картину будь-якої ситуації. Такі риси знадобляться тепер кожному з нас. Як кажуть езотерики, людям доведеться освоювати нові професії, виготовляти різноманітні продукти, яких не було до цього: наприклад, невідомі види пального та пристрої. Для України знак Водолія майже, як рідний, тому більшість астрологів схиляються до однієї думки - найближчі два роки ера буде вцілому сприятлива для нашої держави і народу.

Карантин в Україні, кадр з відео
Карантин в Україні, кадр з відео

Винагорода чекає на ті знаки, котрі почнуть свою справу, або наважаться на вагомі кроки, зміни у житті. 2021 рік успішний для укладення шлюбов - хто вийде заміж, чи одружиться цього року, може сподіватися на щасливе і довге сімейне життя. Від 26 травня до 10 червня буде перший коридор затемнення, а також від 19 листопада до 4 грудня. У коридорі затемнення не робіть важливі покупки, придбання, вступу в шлюб, придбання квартири, запуск бізнесу.

весілля, скріншот з відео
весілля, скріншот з відео

Найбільше 2021-го пощастить земним знакам – Тельцю, Діві та Овну. Водолій буде прихильним до працьовитих та позитивних, тому відганяйте геть погані думки, якщо вони трапляються. Усі побажання, які ви загадаєте із "легким серцем" та добрим настроєм, обов'язково збудуться, тому що на початку року буде доволі сильне енергетичне поле.

Що стосується інших знаків Зодіаку, їм доведеться бути досить обережними і підлаштовуватися під ситуацію. Забудьте про вимогливість та принциповість - вони більше не діятимуть із початком нової ери. У виграші будуть люди із креативним мисленням, вмінням "викручуватися", якщо сказати простою мовою.

Сатурн, фото: Pixabay
Сатурн, фото: Pixabay

Для тих, хто збирається змінити імідж, дуже зручний період. Найсміливіші експерименти дадуть такий результат, на який ви навіть не сподівалися.

Україна народилася під знаком Водолія, наполягають езотерики. У найближчі дві тисячі років нашу країну чекає розквіт, але позитивні зміни прийдуть не одразу. Тому будемо вірити виключно у краще і здобувати нові, корисні навички - вони точно стануть у нагоді найближчі 12 місяців.

Нагадаємо, Цибульська показала свого малюка.

Як повідомляв Знай.ua, зірка 2000-х вразила кардинальними змінами у зовнішності.

Також Знай.ua писав, що колишній Лорак покинув усе і примчав до доньки.