Українська співачка Злата Огневич на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram частенько ділиться зі своїми шанувальниками всілякими фото і відео.

Зовсім недавно стало відомо, що виконавиця вирішила полетіти за кордон, влаштувавши собі невелику новорічну відпустку в Єгипті.

"РАЙ

Марса Алам - це планета Сонця!
А ще - дайверський рай, Дельфіни, черепахи, сотні найкрасивіших риб і неймовірно чисте Червоне море!

Огневич, скріншот: Instagram
Огневич, скріншот: Instagram

Мені дуже пощастило з локацією, за це окреме спасибі @feeriamandriv @igor_feeria. Я дізналася зовсім інший Єгипет🇪 🇬! В #Марса немає полчищ туристів, затишні бухти захищають від вітру, а саме містечко будували італійці. Українців, а також європейців, - відпочиває багато. Настільки комфортна атмосфера, що просто КАЙФ 💙 🙌 🏾 любителям спокійного, красивого відпочинку однозначно рекомендую✈️🐬", - написала вона в підписі до публікації.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Огневич, скріншот: Instagram
Огневич, скріншот: Instagram

І потім додала, що їй дуже сподобався привітний персонал готелю, який був обраний. І зазначила, що хлопці стараютсядля своїх гостей. Далі Злата Огневич висловила захват з приводу території готелю, адже там багато зелені. Вона порівняла готель з справжнім оазисом в пустелі.

"Це вражає! Дуже )))🌴🌱🎍🎋🪴🍀🌿🌴 Моя відпустка триває✌ 🏽", — підсумувала співачка. На перших знімках із серії Злата вирішила розсунути ніжки і попозувати на камеру в капелюшку, сонцезахисних окулярах і смугастому роздільному купальнику.

Огневич, скріншот: Instagram
Огневич, скріншот: Instagram

Якось вона потрапила на передачу "Дурнєв шукає хлопця", де разом з ведучим переглядали варіанти молодих чоловіків і говорили про відносини.

Нагадаємо, Злата Огневич вирушила в "цитадель болю", що наводить жах на українців: "Моторошно боюся”

Як повідомляв "Знай.ua", Злата Огневич подякувала рідним і зібралася покинути Україну: "Здала тест на корону"

Знай.ua писав, улюблениця Ляшка заговорила про вагітність і панічні атаки: "Серйозні потрясіння"