Українська актриса, головна героїня реаліті-шоу "Холостячка" Ксенія Мішина, яку також всі знають по серіалу "Кріпосна", з'явилася не на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Але виявилася вона не в Stories свого коханого Олександра Еллерта, а в профілі шоураннера і креативного продюсера проектів "Голос країни", "Танці з зірками", "Маскарад" на каналі "1+1" Володимира Завадюка.

Чоловік вирішив зняти відео, на якому зображений і він, і Ксенія Мішина. "Знову в кабінеті у пана Завадюка", - каже колишня холостячка. І слідом Завадюк запитує у неї, чи вибрала б вона його, на що зірка "Крепосной" відповіла: "Я ж тобі вже говорила. Я тобі говорила ще на танцях". В кінці Володимир Завадюк придбав Мішину, а Ксенія весь цей час посміхалася.

Мішина і Завадюк, скріншот: Stories
Мішина і Завадюк, скріншот: Stories

Проект "Холостячка" закінчився зовсім недавно, але для учасників шоу пройшло не мало часу. Тому вже зараз відомо, що Еллерт з Мішиною після проекту залишилися разом і зняли квартиру, в якій щасливо живуть разом. Вони частенько радують шанувальників кумедними спільними відео в Stories, в яких обіграють будь-які ситуації.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

А після пост-шоу стало відомо, що закоханим доводилося довго приховувати свої стосунки до моменту, поки фінал не показали по телебаченню.

Мішина і Завадюк, скріншот: Stories
Мішина і Завадюк, скріншот: Stories

Нагадаємо, діти Мішиної і Еллерта з "Холостячки": українці припустили, як подружилися Еля і Платон

Як повідомляв "Знай.ua", Мішина і Еллерт з "Холостячки" тільки з'їхалися, а фанати вже чекають спільних дітей: "Багато"

Знай.ua писав, "Саша як ботанік, Ксюшу хр*н дізнаєшся": з'явилися фото Мішиної і Еллерта до "Холостячки"