Прес-штаб ООС у соціальній мережі Facebook продовжує розповідати історії українських героїв, які змушені захищати всіх нас і території від путінських окупантів.
Але в сьогоднішній, 6 січня, публікації мова пішла про тренування військовослужбовців на одному з полігонів. Вони відпрацювали елементи прихованої стрільби на полігоні.

"В першу чергу - це відпрацювання особливим складом елементів прихованої стрільби для того, щоб люди розуміли, що не тільки вони можуть стріляти, а й можуть отримувати вогонь у відповідь. Це дуже, як на мене, важливий елемент саме для молодих солдатів, тому що у них ще немає розуміння того, що можуть стріляти не тільки вони. Дуже важливо, щоб вони берегли, в першу чергу, своє життя і життя своїх товаришів. І розуміли, що знати, вміти і використовувати на практиці те, що виконувати стрільбу з укриття з нарізуванням кутів, також Як правильно стріляти з нестандартного положення рук. Якщо людина правша, то для неї дуже складно буде працювати лівою рукою, націлитися лівим оком", — повідомив головний сержант взводу Денис.

На кадрах видно, як на полігон приїжджає військова машина і українські військовослужбовці вистрибують звідти і слідують важливим діям: перекличці і першим підготовчим етапам.

Нагадаємо, снайпери ЗСУ показали майстерність на Луганщині: із завданням впоралися на всі 100%

Як повідомляв "Знай.ua", не дають спокою навіть на Різдво: ворог нишком пробрався в ЗСУ, в хід пішли кулемети

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Знай.ua писав, окупанти щось задумали? Перед Різдвом на Донбасі тиша-ЗСУ розміновують території