Пам'ятаєте горішки зі згущеним молоком, які бабуся приносила з ринку в дитинстві? Коли представлялася можливість поласувати ними, ми відчували себе найщасливішими на землі. Ці солодощі -щось середнє між печивом і тістечком, сьогодні ми розповімо вам, як приготувати їх вдома без особливих зусиль.

Головний нюанс приготування таких горішків-це роздобути форму. Така може продаватися в спеціалізованому магазині або" завалятися " на антресолях у тітоньки або улюбленої бабусі.
Зараз в магазинах продається варене згущене молоко, але є прихильники традицій, яким краще витратити 2-3 години, але все-таки зварити ідеальну згущене молоко.
Для цього:
а) виберіть правильне згущене молоко, в складі якого тільки молоко і цукор;

б) залийте банку водою, під час варіння вода повинна повністю покривати банку.

в) варіть на повільному вогні, довівши спочатку до кипіння, а потім, зменшивши потужність, варіть протягом трьох годин. Потім покладіть банку в холодну воду і дочекайтеся, поки продукт повністю охолоне. Інгредієнтів, зазначених в цьому рецепті, вистачить приблизно на 40-50 горішків.

Інгредієнти:

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 25 листопада – 1 грудня для всіх знаків Зодіаку: Львів обдурять, Овни витратить сили, а Водолії мають слухати себе Перевірки від газовиків вийшли на новий рівень: українцям розповіли про документ, який треба підписати Податкова перевіряє українців за кордоном: що вже відомо Українцям приготували нові виплати: хто отримуватиме 4500 грн щомісяця
Показати ще
  • Борошно пшеничне-3 склянки

  • цукор - ½ склянки

  • яйця курячі - 2 шт.

  • вершкове масло-200 г

  • сода - ¼ ч. л.

  • сіль-2 щіпки

  • оцет-1 ч. л.

  • ванільний цукор - за смаком

  • варене згущене молоко — 1 банка

  • волоські горіхи очищені - за смаком

Спосіб приготування:

1. За допомогою віночка розітріть яйця з цукром. Маса повинна побіліти і збільшитися в обсязі приблизно в два рази.

2. Зручним способом розтопіть вершкове масло, остудіть і змішайте з яєчною масою.

3. Погасіть соду оцтом і додайте в загальну масу. Також додайте сіль. Перемішавши.

4. Просійте борошно і висипте її в загальну ємність. Замішайте тісто. Далі місіть його, поки воно не перестане липнути до рук.

5. Зберіть тісто в грудку, покладіть в миску, затягніть її зверху харчовою плівкою і поставте на 30 хвилин в холодильник.

6. Так як в тесті багато вершкового масла, змащувати форму додатково не потрібно. Заповніть виїмки на 2/3 тестом і випікайте половинки горішків до золотистого кольору.

7. Дістаньте печиво з форми, підрівняйте краю. Обрізки і волоські горіхи подрібніть, змішайте зі згущеним молоком.

8. Наповніть половинки начинкою, з'єднайте і залиште просочуватися. Насолоджуйтесь улюбленим смаком!

Раніше повідомляли, рецепт пікантною капусти по-корейськи: саме те, щоб зняти святкові токсини.

Як повідомляв Знай.uа, рецепт бананового кексу: готувати просто, відірватися неможливо.

Знай.uа писав, спробувавши раз, ви будете готувати його знову і знову: швидкий рецепт смачного апельсинового печива.