Джонн Диллерманд. Це ім'я змусить добропорядних батьків здригнутися і прибрати від екранів своїх діток. А ось данські малюки плескають в долоні і верещать від захвату. Адже це новий мультик про чоловіка з найдовшим пенісом в світі. Його вже не тільки зняли, але і встигли показати на дитячому громадському телеканалі DR Ramasjang, пише місцеве видання SVT.

У сюжеті мультсеріалу йдеться про веселого дідуся в смугастому купальному костюмі, у якого найдовший у світі пеніс. І мало того, що гідність у чоловіка рекордних розмірів, так воно ще й може жити своїм життям, і герой з цим "майже нічого не може вдіяти" — так співається у вступі.


За допомогою свого значного "агрегату" Джон Діллерманд літає, стрибає, розпалює гриль і вигулює собак, косить газон і взагалі чого тільки не робить. Мультфільм, до слова розрахований на дітей у віці від трьох до восьми років. Одні батьки хвалять мультсеріал, мовляа, малюки в захваті інші обурюються і вважають, що він не повинен потрапляти в ефір через явного сексуального підтексту.

А це не тільки недоречно, а може стати ще й інструментом для педофілів. Сам директор телеканалу заявляє, що мультик буде і далі виходити в ефір, згідно з планом. Всього в "Джоні Діллерманді" має бути 20 серій, а в мережі з'явилося чотири.

Популярні новини зараз
Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Раніше повідомляли, Cardi B і Megan Thee Stallion стали кращими з піснею "WAP" в 2020 році: без скандалу не обійшлося.

Як повідомляв Знай.uа, реперка Cardi B розважилася зі своєю маленькою копією в парку атракціонів.

Знай.иа писав, після голих цицьок-вібратор: Cardi B шокувала рекламою для дорослих.