У США під час протестів загинула ветеран ВПС США Ешлі Беббітт, яка служила 14 років та була високопоставленим співробітником Служби безпеки.

Про загибель жінки повідомив телеканал Fox News з посиланням на її родичів. Крім Ешлі Беббітт, яка була відданою прихильницею Трампа, в ході протестів померло ще три людини. Таку інформацію надав глава місцевої поліції.

Ешлі Беббітт, фото: LifeShot / Телеграм
Ешлі Беббітт, фото: LifeShot / Телеграм

Водночас Мер Вашингтона Мюріел Баузер продовжила режим НС на 15 днів, а саме до дня інавгурації президента США. Сам Дональд Трамп написав у Twitter, що все сталося через крадіжку голосів і його прихильники повинні запам'ятати цей день назавжди. Згодом його твіт обмежили.

У результаті Facebook заморозив сторінку Трампа на 24 години, а Twitter - на 12 годин. Він повинен видалити три останні твіти, в яких йдеться про злодійство голосів.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Твіттер Дональда Трампа
Твіттер Дональда Трампа

Протести в США, кадр з відео
Протести в США, кадр з відео

Нагадаємо, внаслідок протестів у США є четверо загиблих за підсумками штурму Капітолію. Одна з жертв вбита поліцією, ще десятки людей затримані. Також знешкоджено дві бомби.

Згодом Конгрес США таки зміг зібратися в Капітолії, щоб продовжити затвердження підсумків виборів. Майк Пенс почав із засудження протестувальників.

Протести в США, кадр з відео
Протести в США, кадр з відео

Нагадаємо, безстрашний воїн ЗСУ отримав "бойове хрещення" просто на День Незалежності: "Ціла батарея артилерії...". Він вважає, що це справа для справжніх чоловіків.

Як повідомляв портал "Знай.ua", після Нового року хліб для українців стане "золотим": скільки коштуватиме буханець. Хліб в Україні подорожчає на початку 2021 року

Також "Знай.ua" писав, крилаті піхотинці ЗСУ підкорили небо: в ООС показали дивовижні кадри. Воїни-десантники продовжили виконувати планову програму стрибків з парашутом