Родина шотландської супермоделі Стелли Теннант назвала причину смерті зірки подіуму, про що стало відомо наприкінці 2020 року: жінка вчинила самогубство на фоні психічного захворювання.

Про це йде мова у заяві родичів, опублікованій у британському консервативному виданні The Telegraph.

Стелла Теннант померла напередодні католицького Різдва. Тоді родина уникнула коментарів щодо причини смерті, попросили не заважати родині сумувати. Нині ж родина зізналася, що модель закінчила життя самогубством.

Показ за участі Стелли Теннант, кадр з відео
Показ за участі Стелли Теннант, кадр з відео

У Теннант був хороший старт у житті: вона народила у родині герцога Девонширського. Оскільки аристократичний світ доволі обмежений у своїх представниках, Теннант перебуває у родстві з більшістю британської аристократії. Своєю витонченою аристократичною красою і нездоровою худорлявістю полонила голові подіуми й обкладинки світу моди 90-х. Вона працювала з такими легендами фотографії як Тім Вокер, Брюс Вебер і Стівен Майзель. Карл Лагерфельд називав її своєю музою.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

У 1999 модель зірка вийшла заміж за французького фотографа Девіда Ласнета. У подружжя народилось четверо дітей. Попри велику родину, поважний для моделі вік Теннант продовжувала виходити на подіум та фотографуватися. Зірка довгий час лікувалися від тяжкого психічного розладу, проте хвороба перемогла.

Нагадаємо, в Італії загадково померла модель Playboy

Як повідомляв портал Знай.ua, під Києвом трагічно загинула відома Instagram-модель