Епатажна Анастасія Покрищук похизувалась новими "новорічними" кулями.

Героїня четвертого сезону реаліті "Від пацанки до панянки" Анастасія Покрищук, яка нещодавно відзначила свій 32 день народження, нині дуже популярна в соцмережах. Вона стала відомою завдяки своїй яскравій та епатажній зовнішності - Анастасія збільшила губи, груди, зробити ліпосакцію підборіддя, видалити грудочки Біша, вставити імпланти у вилиці та виконала ще безліч трансформацій, зізнавшись, що не збирається зупинятися на досягнутому.

За метаморфозами популярної блогерки, відомої в мережі під ніком Just Queen, стежить понад 200 тисяч користувачів Instagram. Анастасію люблять не лише за незвичну зовнішність, але й за гумор, а не втомлюється шокувати їх новими витівками.

У день Різдва, 7 січня, Анастасія поділилась з шанувальниками фото, яке вона назвала новорічною листівкою, яку "забула викласти" за призначенням.

Покрищук опублікувала кадр з її улюдбленої новорічної фотосесії, яку їй влаштувала відома фотограф Ольга Цирекідзе. На фото оголена Анастасія стоїть в півоберта до камери, прикривши "нові" груди руками.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

"Нappy New Year", - червоною помадою підписано на "листівці".

Анастасія Покрищук, фото: instagram
Анастасія Покрищук, фото: instagram

Цю фотографію Покрищук вже не перший раз виставляє, адже новорічна фотосесія від Цирекідзе їй вельми припала до душі.

Однак цього разу Настя нарвалась на критику. Фоловери розкритикували її за надмірне захоплення пластикою.

Нагадаємо, Перероблена "пацанка" Покрищук оголила груди, позуючи Ользі Цирекідзе

Як повідомляв портал Знай.ua, перероблена "пацанка" Покрищук готується до Різдва

Також Знай.ua писав, Покрищук дала пораду незадоволеним своєю роботою