В інтернеті популярності набуло відео зі змією, яка поїдає саму себе. Однак виявилося, хоча цей індивід і виявив особливу агресивність, така поведінка зустрічається у цього виду королівських змій.

Оригінальне відео було розміщене на сторінці притулку для рептилій Forgotten Friend Reptile Sanctuary з американського штату Пенсильванія на їх сторінці у соціальній мережі "Фейсбук"

На відео видно, як змія їсть себе і встигає проковтнути близько половини власного тіла. Однак її рятують до того, як стає занадто пізно і змія з’їдає себе повністю.

Як вже відомо, королівські змії зовсім не отруйні. Крім того, відомо, що вони є хитрими хижаками, які зазвичай вбивають здобич, стискаючи її до смерті. Королівські змії також їдять інших змій і навіть полюють на отруйних гримучих змій.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Окрім поїдання інших змій, часто можна побачити, що вони їдять самі себе, оскільки сприймають власний хвіст за здобич. Вдома радять представників цього виду розміщувати окремо, аби вони не з'їли свого родича.

Порятунок змії, яка ледь себе не проковтнула, кадр з відео
Порятунок змії, яка ледь себе не проковтнула, кадр з відео

Багато глядачів коментували, що змія, напевно, зазнала стресу і саме тому їсть себе. Тим не менш, керівник притулку пояснює, що ця бідна змія не виявляла його ознак — схоже, що це просто це не найрозумніший представник свого виду.

Нагадаємо, що у Нікополі виявили змію у дворі приватного будинку. Фахівці, за допомогою спеціального обладнання, виловили плазуна і доставили в найближчу водойму, де відпустили в природне середовище проживання.

Як повідомляв портал Знай.uа, У лісі під Києвом змія вчепилася дитині в руку: покарала за цікавість.

Також Знай.ua писав, що неподалік від Дніпра, невідомі на машині збили кішку і залишили помирати посеред дороги.