Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила серію яскравих фото, відправившись разом з сім'єю в Буковель на зимові канікули, щоб як слід відпочити від неприємностей 2020 року, в тому числі розлучення з чоловіком Олександром Комковим. Так, артистка відразу після підкорення гір відвідала свою бабусю Марусю в рідному селі Білоусівка Чернівецької області, привітавши рідну жінку з Різдвом.

Красуня показала свою велику і дружну сім'ю в зборі, в тому числі маму Анну Андріївну (крайня праворуч), тата Михайла Михайловича (крайній ліворуч), двоюрідних братів.

"Моя дорога родина нарешті зібралася разом і приїхала до бабулички❤ ️ ❤️❤️

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Всіх з Різдвом 🙏 🏻 🙏 🏻 🙏 🏻 "

Фолловери залишилися в захваті: "Дуже гарна родина!", "Аліно, З Різдвом Христовим!!!Фото до глибини душі...", "Красиве фото😊", " Аліна у Вас прекрасна сім'я! З Різдвом Вас! Будьте щасливі і здорові!", "Гарне фото! З Різдвом! ✨ 🤍 ", "ОГО яка у вас дружна і величезна сім'я", "дуже мило і так по сімейному ❤️👍".