Відома українська співачка, екссолістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим постом.

Нещодавно знаменитість виставила архівний кадр зі зйомок новорічного шоу "Годный год", позуючи з солістом групи "Агонь" Антоном Савлеповим і рекламуючи популярний бренд алкогольних напоїв.

Так, артистка приміряла розкішну міні-сукню ніжно-рожевого кольору з глибоким декольте і відкритими плечима, доповнивши грайливий образ вплетеним у волосся яскраво-червоним бантиком і вечірнім макіяжем з акцентами на губах і очах, посилаючи повітряні поцілунки. При цьому Антон Савлепов приміряв кумедне вбрання поліцейського, насторожено дивлячись вдалину на задньому тлі.

Фолловери не пройшли повз, засипаючи Надю і її пост компліментами і порівнюючи Савлепова з чоловіком Наді, володимиром Дантесом: "Дантесс😂", "Красуня 😍❤️", "Така леді класна, от що б всі дівчата такими були 😍😍😍", "Антоооон😂", "Не захоплюйтеся 😂😂😂♥️", "Савлепов ідеальний😂".

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

Варто відзначити, що в даний момент Надя Дорофєєва з Володимиром Дантесом і друзями сім'ї відпочивають на райському Балі, насолоджуючись теплою погодою і блакитною водою, а також неймовірної краси заходами сонця на пляжах і апетитною їжею.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато бажаючих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала мудру пораду шанувальникам.