Міла Кузнєцова потрясла своїми кулями, а Анастасія Покрищук вилицями у TikTok.

Пишногруда українка, красуня з натуральними грудьми 13-го розміру Міла Кузнєцова, показала своїм підписникам в Instagram відео з TikTok, де вона танцює разом зі своєю подругою Анастасією Покришук з вельми епатажною зовнішністю.

Анастасія Покрищук, колишня "пацанка", зараз дуже популярна в соцмережах. Вона стала відомою власне завдяки своїй зовнішності - Анастасія збільшила губи, груди, зробити ліпосакцію підборіддя, видалити грудочки Біша, вставити імпланти у вилиці та виконала ще безліч трансформацій, зізнавшись, що не збирається зупинятися на досягнутому.

Зараз за метаморфозами популярної блогерки, відомої в мережі під ніком Just Queen, стежить понад 200 тисяч користувачів Instagram.

З Мілою Кузнєцовою вони давно подружились в соцмережах, пишногруда красуня часто коментує пости Анастасії.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Однак, аудиторії обох блогерок, як видно, не пересікаються, тому що Анастасію Покрищук на сторінці Міли Кузнєцової ніхто не впізнав.

Фоловери Кузнєцової різко розкритикували "перероблену" Покрищук за її штучну зовнішність, і для цього вони не шкодували епітетів.

"Co to je? Frankenstein? (Що це? Франкейшейн)";
"What the hell is that THING??? Female nosferatu?!?! (Що це в біса за штука? Самка Носферата?)";
"Фільм знімаєте красуня і чудовисько?";
"Що це за дичина поруч?";
"Що у тітки з обличям?";
"А поруч жертва хірургів?";
"Голова менша, ніж у Міли груди", - пишуть фоловери.

Нагадаємо, пишногруда Міла Кузнєцова розбурхала уяву фанатів

Як повідомляв портал Знай.ua, Міла Кузнєцова наочно показала, що найважливіше для жінки

Також Знай.ua писав, Анастасія Покрищук привітала фанатів з Різдвоми своїми новими кулями