Популярна українська співачка Тіна Кароль захопила мережу еротичними фото.

На Різдво українці мали змогу подивитись на екранах мюзикл під назвою "Різдвяна історія з Тіною Кароль", у якому популярна виконавиця постала в образі матері, носія українських традицій та культури. Тіна Кароль подарувала глядачам старовинні українські колядки в новому виконанні.

Мюзикл шанувальники співачки передивлялися не раз. Полюбився він і дітям, адже головним героєм його є маленький хлопчик.

На фан-сторінках Тіни Кароль досі не вщухають обговорення мюзиклу, фанати діляться, хто скільки разів його передивлявся.

Однак, схоже, що самій Тіні Кароль до вподоби зовсім інші образи. Вона просто не може жити без того, щоб якоюсь частиною тіла не "вистрибнути" з одягу.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Кого не мобілізують до армії: перелік професій Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

В її Instagram кадрів з мюзиклу немає - тут рясніє відвертою сексуальністю. Тому не дивно, що уже на другий день після виходу "Різдвяних історій" Тіна Кароль розмістила в мережі не фото в українському строї, а кадр зовсім іншого змісту.

У своїх сторіз співачка виклала світлину з концерту в Одесі, який вже давно відбувся. Це доволі відверте фото, на якому Тіна Кароль позувала в прозорому вбранні, спокусивши багатьох своїх шанувальників.

Тіна Кароль, фото Instagram
Тіна Кароль, фото Instagram

А це кольоровий кадр з того ж концерту, зроблений приблизно 10 місяців тому.

Тіна Кароль, фото Instagram
Тіна Кароль, фото Instagram

Нагадаємо, фанати співачки міряються кількістю переглядів мюзиклу "Різдвяня істоорія з Тіною Кароль"

Як повідомляв портал Знай.ua, Тіна Кароль подарувала українцям різдвяну казку

Також Знай.ua писав, Тіна Кароль показала строгий образ перед Новим роком