Андрій Шатирко - відомий український блогер, ведучий і початківець музикант, який став сюрпризом романтичного реаліті "Холостячка" з Ксенією Мішиною.

За його життям у соціальній мережі Instagram спостерігає понад 650 тисяч осіб. І разом з ними він ділиться відповідями на питання, відео тренувань та іншою інформацією.

"Дивно, але величезна кількість відповідей на повідомлення "чому немає відносин", що люди не зустріли свою людину. У мене питання до вас зустрічний, а скільки разів ви намагалися зустріти його? Спільноти, клуби, знайомства, нові відкриті комунікації, нові відкриті люди", — розповів в одному з Instagram Stories у відповідь на відповідь "ще не зустріла ту людину, з ким би була та сама "хімія" до свого питання.

Шатирко, скріншот: Instagram Stories
Шатирко, скріншот: Instagram Stories

До цього він відповідав на питання шанувальника: "Якщо соромишся справжніх цілей (я про бізнес), це все обмежують установки?". Андрій Шатирко заявив, що його друг Дмитро Ковпак заявляє — соромно бути бідним, все інше — не соромно.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Нагадаємо, колишні Ксенії Мішиної змагаються один з одним досі: "Все бендиты на місці"

Як повідомляв "Знай.ua", відкинутий Мішиною Тригубенко описав дівчину мрії: "Знайду час і...". Всі свої сили він направив у бізнес, а його легкий і добрий характер зміг закохати в себе тисячі українок.

Знай.ua писав, колишня Шатирко з "Холостячки" приревнувала до Мішиної і зіпсувала Porsche Андрія. Емоційний учасник, співак Андрій Шатирко розповів, що вже ходив на кілька побачень з дівчатами, але поки що не шукає серйозних стосунків