Щасливе подружжя Потап і Настя Каменських полетіли відпочивати на канікули на загадкові острови, при цьому точна локація залишається невідомою. Вони не ставлять геотегів, по всій видимості, бажаючи провести канікули тільки удвох, не привертаючи до себе зайвої уваги.

Але в Instagram обох зірок регулярно з'являються фото і Stories з відпустки — райський пейзаж, Пальми, море, білий пісочок і ресторан на пляжі з морепродуктами. Потап і Настя п'ють шампанське і підколюють один одного різними жартами. А коли градус в крові стає досить високим, камера переводиться з Насті на тарілку Потапа, біля якої з екзотичних фруктів викладено дещо... непристойне. Якась екзотична "ковбаска" між двох колючих кульок, що нагадують каштани, говорить сама за себе.


“Ти сам виклав цей ось цей натюрморт?"Досить до мене чіплятися", - каже Каменських на відео. Навряд чи вони б стали викладати подібне тверезими, з чого можна зробити висновок, що відпочинок на острові у них проходить дуже весело.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Нагадавши, Настя Каменських під палючим сонцем придумала неймовірний фокус

Як повідомляв Знай.uа, схудла Настя Каменських вразила фігурою в крихітному бікіні

Також Знай.uа писав, Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.