У Запоріжжі стався неприємний інцидент, коли покупцеві довелося заплатити, по суті, за воду — лід, в якому містилися заморожені креветки, важив більше, ніж самі креветки. Про це пише Telegram-канал "Народний Ревізор", посилаючись на скаргу розгніваного споживача.

Повідомляється, що в магазині АТБ, розташованому на вулиці Сталеварів, 27, були куплені креветки виробника Albatros. На упаковці була вказана вага 900 грам, а креветок повинно було бути від 90 до 120 шт.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще


Вдома, розпакувавши продукт, покупці запідозрили недобре - вже дуже мало було морепродуктів, і якісь вони були занадто легкі. Зваживши і перерахувавши креветок, виявилося що в упаковці їх всього 69 штук, а маса нетто продукту виявилася менше 350 грам.

Таким чином, більше 50% в упаковці виявилося води, купленої за ціною продукту. Купівля обійшлася в 136 гривень. Сума не астрономічна, але погодьтеся: лід стільки не коштує.

Як повідомляв Знай.ua, магазин впарює українцям "свіжі" еклери по другому колу: "відчайдушна реанімація".