В Україні триває так званий "локдаун", жорсткий карантин вже викликав хвилю критики. Українці незадоволені тим, що їм забороняють купувати в магазинах важливі елементи образу - шкарпетки і труси. Люди пишуть, що ситуація виходить за межу розуміння.

Також не приховуємо, що громадяни не підбирають ласкавих слів для опису того, що вони бачать і звинувачують у всьому уряд. Про це стало відомо завдяки публікації українського військового і підприємця Олександра Морозова в мережі Facebook.

Публікація Олександра Морозова, скріншот: Facebook
Публікація Олександра Морозова, скріншот: Facebook

"*бі його мать! Совхоз червоне дишло, де встало там і вишло!!! Кабінет Міністрів України Ви нормальні? Тобто якщо в мене пірвались всі носки з трусами, то я до 24 го січня їх х*й де куплю?! Якщо в мене сіли батарейки, виключили світло, то свічку і лампочку я до 24го тож не куплю. Я Вас вітаю. Ви вінець долбо**ізма України за всю її історію!!!", - пише Олександр Морозов (текст оригіналу).

Варто зазначити, що публікацію Олександра користувачі мережі почали активно коментувати і репостити, його пост зібрав понад 2,5 тисяч лайків, а також безліч коментарів.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Ось, що пишуть користувачі: "Ну який дебіл це придумав", "Повний маразм", "Маразм нашого уряду почав зашкалювати", "Це ж чим треба займатися під час двох тижнів локдауну, щоб порвати всі свої труси і шкарпетки? Так у Вас вельми грандіозні плани! Поділіться, я теж хочу такої активності!".

Коментарі до публікації, скріншот: Facebook
Коментарі до публікації, скріншот: Facebook

Коментарі до публікації, скріншот: Facebook
Коментарі до публікації, скріншот: Facebook

Нагадаємо нашим читачам, що в Україні починаючи з п'ятниці, 8 січня, до неділі, 24 січня діють посилені карантинні заходи. Цього разу, порівняно з локдауном, який був в Україні в березні 2020 року, заходи трохи змінилися - під заборону не потрапив громадський транспорт, але громадянам заборонили купувати в магазинах дрібні товари, такі як шкарпетки, колготки, презервативи тощо.

Раніше повідомляли, локдаун і Зеленський: як закінчення карантину пов'язане з особливою датою президента.

Як повідомляв Знай.uа, тернополяни програли "бій" локдауну, все зміниться з понеділка: "Не можемо ризикувати".

Знай.uа писав, мер Мукачева наплював на карантин, "забувши" закрити ресторан: "Гуляємо".