"Нова Пошта" віддає посилки кому попало, українці в люті

"Нова Пошта "в Україні — головний конкурент"Укрпошти". Її хвалять за швидкість доставки, зручність сервісу, сучасні та оперативні послуги. Однак нерідкі випадки потрапляння "Нової Пошти" в різні скандали, оператор часто стає предметом скарг незадоволених клієнтів.

Скріншот
Скріншот

Так, наприклад, на сайті otzyvua.net з'явився відгук від розгніваного користувача - він стверджує, що співробітники "Нової Пошти" віддали посилку, яка призначалася йому, комусь іншому. Більш того-адресат не був поставлений про це до відома.

Супрун зникла назавжди, полетіла і не обіцяла повернутися

Колишня виконуюча обов'язки голови МОЗ України Уляна Супрун видалила свою сторінку в Facebook, де публікувала свої пости та поради щодо збереження здоров'я.

Уляна Супрун, фото news24
Уляна Супрун, фото news24

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Покинувши Україну, Колишня в. о міністра охорони здоров'я Уляна Супрун видалила публічну сторінку в соціальній мережі Facebook, де раніше публікувала свої поради, пов'язані зі здоров'ям і громадським життям українців, а також активно рекламувала свою книгу "сечі Манту".

Ігор Бабко з "Холостячки" в обхід Мішиної заявив про своє кохання

23-річний Ігор Бабко, який брав участь у "Холостячці", але не зміг підкорити серце Ксенії Мішиної після вильоту з проекту пізнав на собі силу популярності. Так, він ділиться порадами і роздумами про життя на аудиторію в 13 тисяч чоловік в Instagram.

Цього разу хлопець вирішив розповісти про свою любов до Києва і зізнався, що хоча і бачив багато країн, але переконаний, що в Києві дуже круто.

Дочка онкохворої Заворотнюк зізналася, що їй допомагає справлятися з бідами

Дочка відомої російської актриси, зірки серіалу" Моя прекрасна няня " Анастасії Заворотнюк Анна продовжує радувати шанувальників яскравими знімками і роздумами про життя.

" у чому сила? Раніше я не розуміла, що ж особисто для мене є силою. Але життя навчило мене тому, що моя сила в душевному спокої", - зізналася Анна.

У Буковелі туристи на підйомнику стали "живими мішенями" для тиру

У Буковелі туристи почали скаржитися, що всього в сотні метрів від підйомників поставили тир. При цьому захисні щити, які обіцяли встановити для безпеки катаються, так і не зробили.

Скріншот соцмережі
Скріншот соцмережі

За словами чоловіка, вони вже місяць змушені підніматися на гору на 14-му підйомнику "на лінії вогню, прямо над мішенями".

Віктор Ляшко розповів, чи продовжуватимуть локдаун

Заступник міністра охорони здоров'я, головний санітарний лікар Віктор Ляшко прокоментував можливість продовження січневого локдауну в Україні. На думку представника МОЗ, якщо ситуація буде розвиватися згідно розробленої моделі, то в цьому не буде ніякої необхідності; однак у зв'язку з новизною коронавірус, не можна виключати і гіршого сценарію.

Віктор Ляшко, фото: Facebook
Віктор Ляшко, фото: Facebook

"якщо карантинні обмеження будуть дотримуватися, то ми будемо мати стабілізацію без зростання або навіть спад", — пообіцяв головний санітарний лікар.