Українська письменниця Ірена Карпа, яка зараз живе в Парижі, вирішила поділитися з фоловерами думками про те, чому ми часто зриваємося на найближчих людей. Про це вона розповіла в Instagram.

"Чого ми найчастіше втрачаємо терпіння до тих, кого найбільше любимо?.. У мене немає практичної відповіді на це питання. Теоретичних є два вагони. Після всіх прослуханих подкастів і прочитаних книжок я все одно рано чи пізно доходжу до точки кипіння. Коли головою розумієш, а той орган, що відповідає за терпіння, бере і вривається. Прямо в поле здорового глузду і дбайливо відрощеного Дзена. "Дітям не на навчання треба гроші відкладати, а на психоаналітика", - каже моя подруга і я з нею погоджуюся", - зізнається Карпа.

Письменниця розповіла, що давно прийняла, що вона погана мати.

"Викладати щасливі фоточки в знімних светрах з оленями під ялинкою і натягнутими посмішками - не моє. Будь-яка фейковость веде до роздвоєння у власній голові і неврозу як наслідку. Діти рідко люблять фотографуватися з батьками. Як правило, це епік фейл і пекельна робота, це вам кожен фотограф скаже. Але талановитий фотограф вміє витягувати з людини її справжнє", - говорить Карпа.

На думку Ірени секрет полягає в тому, щоб відвести дитину подалі від припадкової матері. Вона додала до посту фото власної дочки і зазначила, що в даному випадку мова про неї і тоді на знімках не буде фейкових посмішок.

Популярні новини зараз
Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Мені прикро, тому що я ніколи не думала, що буду мамою-цербером. Вся моя демократичність, повага до дитячої особистості та інші прояви психологічної просунутості як антитеза Радянському вихованню, часто-густо натикається на ті ж підводні камені. Рамки дітям необхідні. Скільки б ми не давали любові. Але що, що робити, коли воно в 10 років не їсть корисне, а на ничку жере печеньки? Коли всі твої інтонації добра і любові не працюють, а працює тільки ор? Коли турбота приймається як авторитарний режим?",- цікавиться Карпа.

Нагадаємо, 40-річна Гола Ірена Карпа згадала, якою була в 20.

Як повідомляв Знай.uа, Ірена Карпа одягла вишиванку і зігріла теплом спогадів.

Також Знай.uа писав, що Ірена Карпа відверто розповіла про зміни, зрозуміє кожен.