Відомий український телеведучий і блогер Олексій Дурнєв, який прославився своїми скандальними проектами і жартами про український шоу-бізнес після успіху "Дурнєв дивиться сторіс" запустив ще одне YouTube- шоу"Їжа Дурнєва".

Зазвичай він замовляє доставку їжі з певного ресторану і оцінює її за різними критеріями із зірковими гостями. І зважилися поїсти з ним з однієї тарілки вже Дантес, Олена Філонова, Потап, Ольга Фреймут і навіть Дмитро Гордон і не тільки.

На цей раз в гості він запросив Надю Дорофєєву і на честь новорічного випуску вони пробували різні салати з найпопулярніших супермаркетів і ставили їм оцінки.

На вибір їм надали 4 олів'є з різних супермаркетів. Дорофєєва зізналася, що колись сильно посварилася з чоловіком Дантесом через цей святковий салат.

"Олів'є вважається коронною стравою Вови. І він готує його обов'язково з курочкою. А все з ковбаскою. І у нас був цілий скандал і заруба з приводу новорічного олів'є багато років тому. Ми подзвонили своїм мамам запитали Як правильно робити. Реально ми зробили два салати, тому що ми не могли визначитися. Ну Вова переміг", - зізналася Надя.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, Олексій Дурнєв зізнався, що допомогло пережити непростий 2020.

Як повідомляв Знай.uа, Надя Дорофєєва нарешті показала дитину, Дівчинка неймовірно схожа.

Також Знай.uа писав, що Надя Дорофєєва зізналася в коханні, але не Дантесу.