Після скандалу, пов'язаного з сімейним насильством, вагітна дружина шоумена Андрія Джеджули Юлія Леус потрапила в лікарню на збереження, під загрозою викидня. Як повідомляє видання “Зірковий шлях"в Instagram, Леус вперше в Новому році розповіла про своє самопочуття. Вона заявила, що відчуває себе відмінно, і що цього року не нервувала - їй давно не було так добре.

“Почуваюся чудово, як ніколи за всю вагітність. В цьому році я ще не нервувала і Дай Бог не буду 🙏 🏻 хоч і в обсягах я стала більше, але і сил у мене більше, як ніби приплив енергії з'явився , то перестав йти ️ ️ ось тепер я відчула всю красу вагітності , про яку ви мені писали і животик люблю з кожним днем все більше і більше, вона вже спілкується зі мною і немає нічого прекраснішого цього і бути не може🥰 бажаю кожній жінці це відчути , та й чоловікові, який вміє цінувати і ще в животику любити свого янголятка", — розповіла Юлія Леус.

До слова, відносини 45-річного Андрія Джеджули з Юлією Леус тривають чотири роки. Раніше шоумен був одружений на співачці Санті Дімопулос, у яких у шлюбі з'явився син Даніель.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, Андрій Джеджула-український актор театру і кіно, теле - і радіоведучий, шоумен. П'ять років працював у Міністерстві закордонних справ, а у віці 25 років пішов у шоу-бізнес.

Ми писали, що вагітна дружина Джеджули звинуватила його в побитті, той відхрестився:"приревнувала до Каменських".

Раніше колишня дружина Джеджули, Санта Дімопулос, прокоментувала скандал, що розгорівся навколо нього, Юлії Леус і прецеденту домашнього насильства.