Переможниця десятого сезону реаліті-шоу на каналі СТБ "Холостяк", блогерка і майстер спорту з гімнастики Даша Ульянова досить часто радує багатотисячну аудиторію свіжими публікаціями в Instagram.

Цього разу 24-річна зірка соцмережі поділилася досвідом перельоту в Дубай в умовах світової пандемії коронавірусу. Виявляється, днями Даша вирушила в Об'єднані Арабські Емірати.

"Щоб потрапити в Дубай, необхідно зробити аж 2 тести на covid-19. Результати першого повинні бути не пізніше 96 годин до прильоту в Емірати. В аеропорту потрібно надати сертифікат (обов'язково роздрукований!!!) з інформацією про негативний тест англійською мовою.

Потім в ОАЕ вам роблять повторний тест за рахунок держави. Після чого ви відправляєтеся в свій готель і очікуєте результати 👌 На жаль, так може вилетіти майже доба відпочинку. Обов'язково врахуйте цей момент при бронюванні подорожі 😉

Але в цілому, заради всієї цієї краси і грандіозності масштабів будівель Еміратів, можна піти на такі жертви 👌 Я вже в приємному передчутті та готова ділитися з вами свіжими подробицями відпочинку в ОАЕ", - написала переможниця "Холостяка".

Популярні новини зараз
"Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Даша Ульянова, фото з Instagram

Нагадаємо, раніше Даша Ульянова з "Холостяка" подякувала за розуміння і поїхала за кордон.

Як повідомляв портал Знай.uа, Даша Ульянова зізналася, що після фіналу "Холостяка" відчувала стрес і біль, коли дізналася про зраду Макса Михайлюка на проекті.

Також портал Знай.uа писав, що в листопаді Даша Ульянова поділилася сумною новиною про власну хворобу. Дівчина до останнього сподівалася, що у неї просто грип або ангіна, але лікар і тест показали, що у неї коронавірус.