Співачка Оля Полякова активно веде свій блог в Instagram, і ділиться тим, як проводить час. Не так давно вона протестувала проти локдауна, стверджуючи що зірки залишаться без грошей, а тепер полетіла на Мальдіви з дочками Машею і Алісою.

У сторіз у Полякової з'явилося відео, де вона готується до СПА-процедур. "У нас час СПА", - повідомила Полякова своїм шанувальникам. "Мальдівушки", - додала співачка пояснювальний коментар до сторіз для тих, хто ще не встиг дізнатися, де вона знаходиться і завити від зеленої заздрості.

На відео Оля спочатку в спокусливому жовтому бікіні демонструє ідеальну фігуру, потім показується з донькою замотаними в Рушники. Полякова з дитинства привчає своїх маляток до догляду за собою і недешевим СПА-процедурам, щоб її маленькі принцеси виросли такими ж королевами.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними
Показати ще

Нагадаємо," зубожіла " на карантині Оля Полякова дражнить заздрісниць фігурою в купальнику: "Це ваше обличчя, коли я…"

Як повідомляв " Знай.ua", Оля Полякова з тропічного раю потролила українців, які завмерли в очікуванні арктичних морозів: "Хто там мерзне?"

Знай.ua писав, Полякова похвалилася шикарною попкою в леопардовому костюмі: ось це наприседала. Навколо ходять люди і дивляться на неї, але це ніяк не бентежить дівчат