Рідна сестра 41-го президента Сполучених Штатів Америки Джорджа Буша-старшого Ненсі Елліс Буш померла після зараження коронавірусом.

Про це повідомляє в понеділок, 11 січня, видання The New York Times з посиланням на її сина. Відомо, що жінка померла на 95-му році життя через ускладнення, викликані коронавірусною інфекцією, в будинку престарілих у штаті Массачусетс в неділю, 10 січня.

Сестру Буша-старшого госпіталізували напередодні Нового року з підвищеною температурою. Тест на Covid-19 показав позитивний результат. Потім її стан різко погіршився, розповів її син.

Ненсі Елліс Буш, фото Bettmann Archive
Ненсі Елліс Буш, фото Bettmann Archive

Варто зазначити, що Ненсі Елліс Буш народилася 4 лютого 1926 року, у неї було четверо братів. Вона народила чотирьох дітей, її чоловік помер у 1989 році.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Колишній президент США Джордж Буш-старший пішов з життя у віці 94 років у грудні 2018 року. Його двічі госпіталізували. У першому випадку причиною став сепсис, у другому – низький кров'яний тиск і сильна слабкість.

Нагадаємо, бізнес-імперія синам і мільйонні борги харків'янам: який спадок залишив після себе покійний Кернес.

Як повідомляв портал Знай.uа, 65-річну актрису Таню Робертс, відому як "дівчина Бонда", помилково оголосили мертвою, але незабаром після цього вона пішла з життя.

Також портал Знай.uа писав, що на 92-му році життя 1 січня пішов з життя англійський актор Марк Іден. Він відомий за роллю Алана Бредлі в серіалі "Доктор Хто".