Фіналістка десятого сезону популярного шоу "Холостяк" Дана Оханська, яка просто обожнює публікувати в мережі яскраві знімки з богемного життя, повідомила шанувальникам дуже тривожну новину.
Виявилося, що у Дани підтвердили коронавірусну інфекцію covid-19. Однак незважаючи на те, що красуня втратила нюх, вона не втратила почуття надії. Дана впевнена, що після хвороби вона зможе полетіти до теплих країв.
Про це стало відомо завдяки публікації Дани Оханської в мережі Instagram.

Публікація Дани Оханської, скріншот: Instagram
Публікація Дани Оханської, скріншот: Instagram

"COVID-19 detected. Такі новини. Відчуття - простудні. Нежить, трошки підвищена температура. Стан - так собі, не приємний. Але якби не треба було завтра летіти за кордон, тест навряд чи б здавала. Оскільки тричі раніше була в зоні ризику (дуже тісно спілкувалася з тими, у кого було діагностовано вірус) і не захворіла, то і на цей раз сподівалася, що "не візьме". Але не склалося, як хотілося. І склалося вкрай "вчасно". Тому моя поїздочка на Мальдіви - скасовується (добре, що страховка поверне хоча б частину витрат на тур). Сподіваюся, що все-таки після одужання потраплю до теплих країв, бо дуже вже замерзла тут, у Києві. А поки ділюся фото, де я здорова, усміхнена і святкую свій День народження. Ну що ж, хто ще зі мною в "команді" тих, хто хворів на цей відомий вірус?", - зізналася Дана.

Публікація Дани Оханської, скріншот: Instagram
Публікація Дани Оханської, скріншот: Instagram
Варто зазначити, що Дана опублікувала не фото з ліками, а знімки з відомого українського курорту "Буковель". Для виходу Дана обрала зелену облягаючу сукню, чорну сумочку на ціпку, а доповнили її образ великі квадратні сережки.