В Україні запроваджено найбільш м'який локдаун серед інших країн Європи.

Україна входить до списку держав, де карантинні обмеження є одними з найбільш м'яких. Про це повідомили у Кабміні, посилаючись на індекс Оксфордського університету,

"Натомість у низці країн Європи останнім часом ввели ще більш суворий та довготривалий карантин, через ризики розповсюдження нового штаму Covid-19 та перевантаження медичної системи", - сказано у повідомленні уряду в Facebook.

У Кабміні наголосили, що найсуворіший локдаун наразі діє в Італії, де запроваджено комендантську годину.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Українці скептично поставились до цього повідомлення Кабміну. Вони висловлюють під постом своє обурення через відсутність вакцини, через те, що при запровадженому карантину не можуть купити в магазині найнеобхідніше, а президент шикує в Буковелі, де про локдаун ніхто й не чув.

"Тому й вакцинацію не починаєте ?";
"Ви ж вмієте тільки штампувати ідіотські карго-постанови та пиляти гроші";
"Гарант" мало того, що ноги об основний закон витирає щоденно, так ще й на локдаун положив у буковелях", - пишуть українці.

Нагадаємо, локдаун залишив українців без шкарпеток і лампочок

Як повідомляв портал Знай.ua, львів'яни "відсвяткували" локдаун глінтвейном і шопінгом

Також Знай.ua писав, Степанов пояснив, чим небезпечні шкарпетки на локдауні.