Зеленський запросив Маска до Житомира

Президент Володимир Зеленський запросив засновника космічної компанії SpaceX і гендиректора Tesla, американського мільярдера Ілона Маска відвідати Музей космонавтики імені Сергія Корольова, який знаходиться у Житомирі.

Ілон Маск, фото Getty Images
Ілон Маск, фото Getty Images

Кремлівські ЗМІ присвоїли досягнення Корольова Росії

У вівторок, 12 січня, російські ЗМІ в Twitter написали про 114-річчя від дня народження видатного українського ракетного інженера Сергія Корольова. Через це в соцмережі розгорівся неабиякий конфлікт.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Сергій Корольов, фото з соцмереж
Сергій Корольов, фото з соцмереж

Українським абітурієнтам зробили привабливу пропозицію: куди можна вступити у 2021 році

З 1 січня 2021 року відділ комплектування Національної академії ДПСУ ім. Б. Хмельницького розпочав формування навчальних справ кандидатів, які виявили бажання вступати до прикордонного вишу у 2021 році.

абітурієнти
абітурієнти

Міністр Степанов став "шкарпетним мемом" – вимоги зупинити локдаун дійшли до Зеленського

З новим переліком заборон, який з першого ж дня громадяни і політики охрестили як "абсурдні", українці й досі не можуть змиритися. На адресу міністра охорони здоров'я Максима Степанова надходять сотні ганебних повідомлень, а "листи сподівань" обурені громадяни почали відправляти і президенту Володимиру Зеленському.

Максим Степанов - фото з Фейсбук (сторінка М.Степанова)
Максим Степанов - фото з Фейсбук (сторінка М.Степанова)

Як отримати пенсію з пропискою в іншому місті: українці зіткнулися з серйозною перешкодою

Фахівці Пенсійного Фонду України пояснили які управління мають повноваження призначати та виплачувати пенсію при реєстрації в іншому місті.

Пенсіонери, кадр з відео
Пенсіонери, кадр з відео