Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, з великою активністю веде свою сторінку в Instagram, де публікує красиві фото та відео.

Не так давно 33-річна дружина репера Олексія Потапенка (Потап) поділилася з багатомільйонною армією шанувальників у соцмережі свіжим відео з відпустки на Мальдівах, де вирішила пересидіти український локдаун з чоловіком.

У кадрі Каменських позує в спокусливому відкритому купальнику в принт корівки. Поверх нього артистка одягла напівпрозору туніку в стилі тай-дай. У відео Настя без краплі макіяжу танцює на пляжі під музику. У підписі зірка поцікавилася у шанувальників, який у них зараз настрій.

"Позитивчик 👄👄👄", "Яка хороша 😍😍😍", "Гарного відпочинку і сонячної погоди", "Боже, яка ти сексі Настя", "Шикарна💃", - зазначили в коментарях під постом користувачі соцмережі.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

скріншот коментарів

Раніше ми писали про те, що Каменських і Потап вирушили на райські острови, українці не стрималися: "Пузіко забула втягнути".

Нагадаємо, Настя Каменських і Потап в однакових нарядах довели українців до сліз. Подружжя вирішило поділитися з шанувальниками романтичними фото з відпочинку.

Як повідомляв портал Знай.uа, Настю Каменських застукали за поцілунками з Андрієм Данилком: українці вже обговорюють нову пару.

Також портал Знай.uа писав, що Потапа на канікулах пробило на одкровення, Настя Каменських довела.