Епатажна Анастасія Покрищук у своєму стилі відповіла на запитання про "зроблені" груди.

Героїня четвертого сезону реаліті "Від пацанки до панянки" Анастасія Покрищук, яка нещодавно відзначила свій 32 день народження, нині дуже популярна в соцмережах. Вона стала відомою завдяки своїй яскравій та епатажній зовнішності - Анастасія збільшила губи, груди, зробити ліпосакцію підборіддя, видалити грудочки Біша, вставити імпланти у вилиці та виконала ще безліч трансформацій, зізнавшись, що не збирається зупинятися на досягнутому.

Зараз за метаморфозами популярної блогерки, відомої в мережі під ніком Just Queen, стежить понад 200 тисяч користувачів Instagram. Анастасію люблять не лише за незвичну зовнішність, але й за гумор та щирі висловлювання. А вона не втомлюється шокувати фоловерів новими постами, в яких не шкодує матів і не боїться висказувати свою думку.

Анастасія Покрищук, фото Instagram
Анастасія Покрищук, фото Instagram

Анастасія започаткувала серію відео під загальною назвою:"Поставте мені запитання", в яких відповідає на все, про що її запитають.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Цього разу Покрищук відповіла на питання, яке їй задають найчастіше і яке її найбільше дратує - як спати із "зробленими грудьми".

"Більшіть запитань, які мені задають, це як спати з цицьками. А як ви живете, б**дь. Ви тільки спите і думаєте про те, як вам спати? Чуєш, а як жити з обвислими дійками, чи як жити з такими от манюсінькими, як тобі не подобаються чи з є**лом, яке тебе не влаштовує? І взагалі по**й, мені здається, як спати", - у своєму стилі відповіла Анастасія.

Анастасія Покрищук, фото Instagram
Анастасія Покрищук, фото Instagram

Нагадаємо, Анастасія Покрищук дала пораду всім "розлученкам"

Як повідомляв портал Знай.ua, Покрищук дала пораду незадоволеним своєю роботою

Також Знай.ua писав, Покрищук оголила груди, позуючи Ользі Цирекідзе