Епатажна Анастасія Покрищук у своєму стилі відповіла відповіла любителькам поскиглити через розлучення.

Героїня четвертого сезону реаліті "Від пацанки до панянки" Анастасія Покрищук, яка нещодавно відзначила свій 32 день народження, нині дуже популярна в соцмережах. Вона стала відомою завдяки своїй яскравій та епатажній зовнішності - Анастасія збільшила губи, груди, зробити ліпосакцію підборіддя, видалити грудочки Біша, вставити імпланти у вилиці та виконала ще безліч трансформацій, зізнавшись, що не збирається зупинятися на досягнутому.

Зараз за метаморфозами популярної блогерки, відомої в мережі під ніком Just Queen, стежить понад 200 тисяч користувачів Instagram. Анастасію люблять не лише за незвичну зовнішність, але й за гумор та щирі висловлювання. А вона не втомлюється шокувати фоловерів новими постами, в яких не шкодує матів і не боїться висказувати свою думку.

Анастасія Покрищук, фото Instagram
Анастасія Покрищук, фото Instagram

Анастасія започаткувала серію відео під загальною назвою:"Поставте мені запитання", в яких відповідає на все, про що її запитають.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Цього разу Покрищук відповіла любителькам поскиглити через розлучення з чоловіком.

"Пішла від чоловіка. Не знаю. як це пережити... підкажи", - звернулась до Анастасії одна із фанаток.

На це Покрищук відповіла у своєму стилі - різко і з матами. На думку Анастасії, від поганих стосунків потрібно відмовлятись, а от жалкувати про розлучення - це зайве.

"Що там пережити, бл**ь, всі живі і ніхто не помер, всі цілі і неушкоджені, на**й. Чого нити - болить серце? Заспокійся, сука! Не**й тут преживати - пішла і далі живеш", - відповіла Покрищук.

Нагадаємо, Перероблена "пацанка" Покрищук оголила груди, позуючи Ользі Цирекідзе

Як повідомляв портал Знай.ua, перероблена "пацанка" Покрищук готується до Різдва

Також Знай.ua писав, Покрищук дала пораду незадоволеним своєю роботою