Акторка і дружина відомого українського співака Сергія Бабкіна Сніжана після повернення своєї сторінки стала часто ділитися з шанувальниками свіжими фото і відео в соціальній мережі Instagram.

Так, цього разу 35-річна знаменитість розмістила досить відверте чорно-біле відео, на якому займається йогою на дачі. У кадрі Сніжана позує в облягаючих легінсах і спортивному топі. Дружина Сергія Бабкіна без жодного сорому розсовує ноги перед камерою. Як відомо, нещодавно вона оскандалилася через злив відвертих фотографій у соцмережі.

"Трошки ЙОГнута 🧘 поки Сергій Бабкін лежить у шавасані. Почули гучний видих? Це СБ прокинувся)))" - кумедно підписала ролик Сніжана.

Варто зазначити, що не всі підписники зрозуміли таку публікацію, згадавши про це в коментарях.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

"Може залишити це лише для чоловіка?", - зазначив один з коментаторів.

Раніше ми писали про те, що у Сніжани Бабкіної вийшло створити новорічний настрій. Дружина музиканта запропонувала шанувальникам підвести підсумки 2020 року.

Нагадаємо, щасливий Сергій Бабкін "зловив" Бориса Гребенщикова: "Людина-легенда, обожнюю".

Як повідомляв портал Знай.uа, дружина Сергія Бабкіна Сніжана виправдалася за голі фото: "Нікому не потрібна".

Також портал Знай.uа писав, що Сніжана Бабкіна видала рецепт фірмового тірамісу: швидкий італійський десерт підкорить сім'ю.