Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила яскраве фото, відправившись з чоловіком Потапом в довгоочікувану відпустку на райські Мальдіви, демонструючи безліч радісних фото і відео в яскравих бікіні.

Так, артистка показала, з чого почався її казковий ранок, відправившись плавати в басейні з блакитною водою, серед пальм та інших тропічних рослин, засвітивши струнку фігуру в купальнику кольору фуксії. Зірка ніжилася під сонячними промінчиками без макіяжу, розпустивши грайливі "фірмові" кучерики. При цьому в басейні Настю вже чекав апетитний сюрприз - дерев'яний піднос зі сніданком: круасанами, випічкою, фруктами, соком та іншими смаколиками.

"Breakfast in paradise 🌴🌺

1, 2, 3 or 4? 📷

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

(Сніданок в раю)"

Фолловери не пройшли повз, засипаючи Каменських компліментами: "Настя, яка ви все-таки яскрава і красива жінка!😍 😍 😍 Обожнюю Вас!! Людина, яка красива завжди!!", "Якщо зі столом не сфотографувався на Мальдівах не побував🤔"," Шикарний ранок!🔥", "Такий сніданок, просто мрія😍 😍 😍", "боже😍 це найідеальніший ранок❤️", " я давно не зустрічала відображення такого ідеального стану душі на фото 😍"