Син російського мільярдера і співвласника золотодобувної компанії Nordgold Олексія Мордашова Микита пішов в армію після того, як влітку 2020 року його відрахували за неуспішність з ВШЕ, де він провчився рік.

Передає esquire.ru, посилаючись на Forbes.

Відомо, що в армію Микиту відправив саме батько, тому що той не хотів вчитися.

«Батько сказав йому - ну тоді йди служити"—- розповіло Forbes джерело.

За словами співрозмовників журналу, сина мільярдера відрахували за неуспішність з НДУ ВШЕ, де він навчався на спільній програмі з Лондонською школою економіки.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Микита Мордашов провчився рік на платному відділенні факультету світової політики та світової економіки — за спеціальністю «Публічна політика та соціальні науки». Де при вступі набрав 228 балів. Студентам після першого курсу Ця програма дозволяє перейти на перший курс Лондонського університету.

Олексій Мордашов, фото Alexander Aleshkin / Getty Images
Олексій Мордашов, фото Alexander Aleshkin / Getty Images

Вартість навчання за рік на програмі, становить 291 000 гривень (770 000 рублів).

За даними з сайту освітньої програми, до кінця року навчання у Микити Олексійовича Мордашова був один з найнижчих рейтингів (2,6, максимальний — 10).

Джерело стверджує, що синові мільярдера не подобалася вчиться на цій програмі і сильного бажання залишитися в університеті у нього не було.

Представник Олексія Мордашова від коментарів відмовився, в НДУ ВШЕ також відмовилися від коментарів.

Всього у Олексія Мордашова семеро дітей. Сини Кирило і Микита в 2019 році стали співвласниками його бізнесу, отримавши від батька 65% акцій в Nordgold і 25% — в туроператорі TUI. За оцінками Forbes, вартість активів, оформлених на кожного з братів, становить $2,19 млрд.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Росіянин з купою грошей хотів "взяти штурмом" український кордон: поклали обличчям в підлогу і провчили

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Калінінграді Путіну "відрізали" голову: "винних покарати..."

Також «Знай.иа " писав, що Пугачова і Галкін зібралися в політику? Шоумен жорстко висловився про новини в російських ЗМІ