Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк, яка підкорила не лише Новий канал, а й Instagram, дуже часто радує багатомільйонну аудиторію фото і відео в соцмережі.

Не так давно телеведуча шоу "Хто зверху" і "Le маршрутка" похвалилася на своїй сторінці кулінарним талантом, який їй вдалося продемонструвати на Старий Новий Рік. Так, на святковому столі Лесі можна побачити багато різних страв, серед яких, звичайно ж, була кутя – традиційна страва в цей день. Крім того, біля столу помітно ошатну зелену ялинку і красивий камін.

У підписі до опублікованого ролика Нікітюк привітала свою армію шанувальників зі Старим Новим роком і побажала всім щастя.

"Зі Старим Новим роком ❤️❤️❤️ Люблю вас усіх, щастя вам і вашим родинам Бусінки 😘", - написала телезірка.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"А стіл то який 😍 рідненький такий))", "Лол", "Ти знову жереш?) Ну, то смачного)😅", "Леся ти безсовісна))", "І Вас зі святом", - зазначили в коментарях під постом користувачі соцмережі.

скріншот коментарів

Нагадаємо, Леся Нікітюк показала, як швидко прибрати жирок з боків: перебрала з олів'є на Новий Рік.

Як повідомляв портал Знай.uа, Леся Нікітюк в нижній білизні показала, як зробити талію без спорту і фотошопу.

Також портал Знай.uа писав, що Леся Нікітюк "здала" найкращі локації Закарпаття: "Відпочити душею і тілом".