Протягом середи, 13 січня, на Донбасі в районі проведення операції Об'єднаних сил російські окупанти жодного разу не порушили режим припинення вогню.

Про це йдеться в повідомленні прес-центру штабу ООС в соціальній мережі Facebook.

"Протягом поточної доби, 13 січня, у всіх районах відповідальності частин та підрозділів Об'єднаних сил спостерігалася тиша. Вздовж всієї лінії розмежування порушень режиму припинення вогню не зафіксовано", - зазначили в прес-центрі.

Варто додати, що в районі проведення операції Об'єднаних сил виконують завдання й інші складові сил оборони. Так, на Старий Новий рік сапери ДСНС розмінували більше 4 гектарів території і передали на знищення 56 вибухонебезпечних предметів.

"Обстановка в районі проведення операції Об'єднаних сил і надалі контрольована українськими воїнами", - вказується в публікації.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, українські танкісти показали майстер-клас на полігоні: у ворога немає шансів. Протитанкові резерви ООС вчаться знищувати ворожу техніку.

Як повідомляв портал Знай.uа, воїни ЗСУ під прицілом бойовиків провели воду відразу в декількох містах Донбасу. На ділянці водопроводу "Горлівка-Торецьке" були успішно завершені ремонтно-відновлювальні роботи.

Також портал Знай.uа писав, що крилаті піхотинці ЗСУ підкорили небо: в ООС показали дивовижні кадри. Воїни-десантники продовжили виконувати планову програму стрибків з парашутом.