Російський виконавець Сергій Лазарєв, якому приписують роман з виконавицею Ані Лорак, досить активно веде сторінку в Instagram, де часто радує багатомільйонну армію шанувальників свіжими фото і відео з особистого і творчого життя.

Співак Сергій Лазарєв, який зараз відпочиває на Балі, вирішив показати шанувальникам свій сніданок. Знаменитість замовив собі українські вареники, які назвав "російським традиційним блюдом".

Сергій Лазарєв, скріншот з Instagram
Сергій Лазарєв, скріншот з Instagram

Відповідне відео він виклав в розділі сторіз на своїй сторінці в соціальній мережі "Instagram".

За словами Лазарєва, після декількох тижнів на острові скучив за російською їжею. Він заявив, що на Балі вареники роблять дуже смачними.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Скріншот з Instagram
Скріншот з Instagram

Скріншот з Instagram
Скріншот з Instagram

"Той випадок, коли після декількох тижнів на Балі так скучили за російським традиційним сніданком, що замовили собі вареники... Хлопців, вони офігенно смачні. Хто б міг подумати, що на Балі можна поїсти такі вареники"– - сказав Лазарєв у сторіз.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше "Суджений" Лорак Сергій Лазарєв розсекретив інтимний ритуал і показав яйце: "на швидку руку"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Пристрасна витівка Лорак і Лазарєва не на жарт здивувала фанатів: "Без цієї мадам не зможеш"

Також «Знай.иа " писав, що "Коханець" Ані Лорак зухвало вилаявся через пікантні фото співачки: "Ох**нно!"