Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Нещодавно на офіційному акаунті телеканалу "1+1" з'явилася серія незвичайних кадрів зі знаменитістю, показавши її найкраще вбрання з шоу "Голос країни", зірковим тренером якого Тіна є вже не перший рік. Так, артистка за кілька років у кріслі члена журі встигла переміряти чимало розкішних образів, вдалих і не дуже.

Красуня підкреслювала фігуру шкіряними облягаючими сукнями, прозорими корсетами з глибоким декольте, блискучими накидками і незвичайними аксесуарами з дорогоцінними каменями, проте вкрай рідко змінювала фірмові макіяж (яскраво-червона помада на губах) і зачіску. При цьому аудиторія зірки запропонувала вибрати, яке з вбрань Тіні найбільше личить. Варто відзначити, що прем'єра 12 сезону "Голосу країни" пройде зовсім скоро - 24 січня.

"@tina_karol на @goloskrainy_official завжди вражала цікавими образами❤️

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Переглядай архівні фото і пиши у коментарях, який лук запам’ятався тобі найбільше."

Фолловери не пройшли повз: "Тіна у всіх образах прекрасна, мені складно вибрати🙈❤️", " Всі неймовірні!😍😍😍👍👍👍👍", "Всі дуже красиві❤️".

Нагадаємо, господиня Тіна Кароль "осоромилася" на кухні, забалакалася і приготувала туфлю

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що скромниця Тіна Кароль прибрала волосся і вперше засвітила зухвале тату

Також портал "Знай.uа" писав, що у мережі показали, як "Танці з зірками" змінили Тіну Кароль