Міністр соціальної політики Марина Лазебна повідомила виданню Укрінформ про те, що близько 100 тисяч ФОП отримали допомогу на дітей наприкінці грудня 2020 року.
Це стосується саме підприємців першої та другої груп платників податків.
"Уряд відновив у листопаді та грудні 2020 року виплату допомоги на дітей ФОП, які належать до 1-ї та 2-ї груп. Вже 100 тисяч ФОПів отримали цю допомогу наприкінці грудня минулого року. Важливо, що всім підприємцям, які отримували такі виплати навесні, їх перепризначили автоматично, без подачі нової заяви і необхідних документів", - зазначила Лазебна і додала, що заяву з необхідними документами можна було подати до 15 грудня тим, хто раніше не звертався.

Мітинги, скріншот: Youtube
Мітинги, скріншот: Youtube

Також глава Мінсоцполітики заявила, що платники єдиного податку першої групи звільнені від нарахування, обчислення і сплати ЄСВ за періоди з 1 по 31 грудня минулого року, і з першого січня по 31 Травня 2021 року. Ці місяці все одно включаються до страхового стажу.
Марина Лазебна нагадала, що понад 700 тисяч українців зуміли скористатися Програмою на отримання матеріальної одноразової допомоги від держави у розмірі 8000 гривень. Президент України Володимир Зеленський, за її словами, обіцяв, що до Нового року сотні тисяч найманих працівників і ФОП отримають допомогу від держави. Це і сталося.

Нагадаємо, малозабезпечені сім'ї благають Зеленського про допомогу, втомилися від космічних цін і тарифів: "Нахабно здерти з людей"

Як повідомляв "Знай.ua", мами в декреті просять у Зеленського допомоги і виплат: "860 гривень - це не гроші"

Знай.ua писав, в Україні змінили правила соціального захисту: хто і як тепер стежитиме за державною допомогою

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще