Популярна українська співачка Настя Каменських частенько радує своїх шанувальників в соціальній мережі Instagram.

Виконавиця продовжує відпочивати на райському курорті з коханим чоловіком, продюсером і репером Олексієм Потапенко. За її життям стежать більше 5 мільйонів чоловік, з якими вона поділилася незвичайною тренуванням. Її увага повністю приділена попі.

До публікації вона прикріпила відео з Stories, де вона в коротких шортиках трясе сідницями, танцюючи тверк, тримаючись руками за коліна. Настя Каменських зазначила, що вже настав цей день після закінчення новорічних свят, коли слід повернутися в активний режим.

"Починаємо з незвичайного тренування нашої 🍑

Виберіть одну з вправ :
🌰 twerk - корисно для тіла і красиво 😍
💃 zumba - вправи на основі латиноамериканських танців. Дуже круте кардіо!
💪 fitness - зробити 50 присідань або знайти на YouTube мій комплекс вправ для попи, преса або всього тіла. Шукайте за запитом "Sport with NK", - написала вона у підписі до відео.

Настя Каменських, скріншот: Instagram
Настя Каменських, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Ймовірно мова йде саме про відео, яке буде нижче. "І до чого це відео? Невже більше нема чим зацікавити аудиторію?", "Тверк це, скоріше, вульгарно.. Але поняття краси у кожного своє☺️", "Тверк не шкідливий для попереку?", "Видно, не у всіх виходить ж..трясти на Мальдівах, а хочеться...", - написали користувачі в коментарях.

Коментарі, скріншот: Instagram (Каменських)
Коментарі, скріншот: Instagram (Каменських)

Нагадаємо, Настя Каменських у крихітному бікіні показала, як пустує з Потапом в басейні: дуже апетитно

Як повідомляв Знай.ua, Настя Каменських розбурхала TikTok "ледачими танцями" в пікантному купальнику

Також Знай.ua писав, Потап на райських Мальдівах видав головний секрет успіху: "Готовий до цунамі, землетрусу, стресу"