Українська акторка, головна героїня реаліті-шоу "Холостячка" Ксенія Мішина, яку також всі знають за серіалом "Кріпосна", розмістила на своїй сторінці в соцмережі Instagram новий пост про те, як вона доглядає за шкірою, і чим користується з косметики.

"У мене чутлива шкіра, схильна до алергії. Перепробувала масу доглядових засобів різних цінових категорій. Були часи, коли довго збирала на певні продукти, тому що вони були перевірені і результативні. Так що відразу прошу без обмежуючих коментарів, щодо ціни.

Ксенія Мішина, фото: Instagram
Ксенія Мішина, фото: Instagram

Отже, почнемо з доглядової косметики. Мій бестселер назавжди – бренд "Is Clinical". Яку б лінійку цього бренду я не пробувала – все ефективне і дієве. Сироватки, креми, умивалки, все, що хочете! На даний момент у мене відбілююча серія і приголомшлива сироватка-серум для зволоження. Тонік "Obagi" теж в топ список. Крем "3 lab" perfect moisturizer для зволоження – маст хев у літній час. Крем під очі з авокадо від "Kiel's", масло Tamanu – єдине, що не викликає у мене алергії, маски для обличчя "Natura Bisse" "rexaline", - написала Мішина.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, коханий Мішиної Еллерт побив рекорд та обійшов Моргенштерна.

Як повідомляв портал Знай.uа, Еллерт вперше зізнався, чому не познайомив Мішину з батьками: "Сидять в трусах, потім випадково встають…"

Також портал Знай.uа писав, що Еллерт розкрив, як почалася їхня історія кохання з Холостячкою: "Знову Мішина переслідує мене".