Співачка Світлана Лобода частенько радує своїх шанувальників новими фото і відео в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать більше шести мільйонів чоловік.

Знаменитість вже ділилася фотографіями і відео про те, як проводить зимові канікули зі своєю мамою і двома доньками: Євою і Тільдою. Всі разом вони вирушили в теплі краї. Зараз вона приміряла міні-бікіні з леопардовим принтом, обернувшись до шанувальників спиною.

Багато в коментарях до публікації виділяють пружні сідниці співачки, над якими вона наполегливо працює за допомогою щоденних тренувань і правильного харчування. Але знайшлися і більш окаті фанати виконавиці. Вони відзначають, що на знімку помітно використання фоторедактора.

Світлана Лобода, скріншот: Instagram
Світлана Лобода, скріншот: Instagram

"Попу розширили😃 👍 ", "А ноги звузили🚀", "А попу злiва трохи "збільшили", "Попу не потрібно так явно фотошопити😂", "Навіщо так Фотошопити?блдь !", "Ви б ще більше ноги звузили))", "Ноги якісь дивні 😂 😂 😂 фотошопчик однак", -написали користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

При цьому її колишній концертний директор Стас Пшеницин раніше зазначав, що для створення красивої фігури Лобода також використовує деякі хитрощі. Повна відсутність обсягу на сідницях співачка намагається приховати за допомогою поролонових накладок. "Я бачив її без гриму, без накладних поролонових всіх речей... Вона дуже худа дівчина. Комплекс у неї цей є, і вона користується всіма цими речами", — уточнив Пшеницин.

Нагадаємо, Лобода дозволила 9-річній доньці змінити колір волосся на Екстремальний

Як повідомляв Знай.ua, Лобода в міні показала, як проводить ніч на самоті

Також Знай.ua писав, Українка Лобода вперше за багато років заговорила рідною "мовою"