Майже пів сотні військових взяли участь у благодійній акції здачі крові.

У четвер, 14 січня, військовослужбовці з військової частини Озброєння Командування Сил логістики ЗС України, що на Вінниччині, здали кров для потреб Вінницького обласного центру служби крові. Про це повідомила пресслужба Командування Сил логістики ЗСУ

Зазначається, що для проведення цього благодійного заходу медична служба військової частини та медичні працівники виїзної бригади Вінницького обласного центру служби крові облаштували необхідні робочі місця з дотриманням всіх санітарно-гігієнічних вимог, які дозволяють убезпечити донора та медпрацівників від зараження коронавірусом. Тут проводилась перевірка температури тіла, дотримувались маскового режиму та застосовували дезінфекційні засоби.

В Командуванні зазначили, що серед військових донорів є ті, хто вже брав участь у подібних благочинних заходах, і ті, хто вирішив подарувати свою кров уперше.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"В нашій частині є постійні донори, які з власної ініціативи та систематично здають свою кров. Проте сьогодні більшість охочих здавали кров вперше. Наші військовослужбовці завжди готові допомагати громадянам у будь-яких ситуаціях, особливо, якщо йдеться про порятунок та збереження життя і здоров’я людей", - розповідає тимчасово виконуючий обов’язки начальника медичної служби військової частини Олександр Климчук.

Медичні працівники станції щиро подякували військовослужбовцям за небайдужість і чуйність, адже саме від їхньої допомоги залежатиме не одне чиєсь врятоване життя.