Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram.

Нещодавно знаменитість вирушила перед новорічними святами на райський острів Балі разом з Владом Топаловим і їх сином Майклом, щодня виставляючи трепетні фото і відео з казкових зимових канікул. Так, артистка виставила зворушливі спільні фото з коханим чоловіком, сидячи в гамаку вілли на краю обриву з панорамним видом на плантації.

Влад і Регіна весело сміялися і підкидали вгору білосніжні подушки, а сама красуня зазначила, що їй сильно не подобається фраза "працювати над відносинами". За словами зірки, стосунки - не підневільна діяльність і непосильна ноша, а людям іноді потрібно всього лише переглянути свій світогляд.

Варто відзначити, що останнім часом парі не раз приписували розлучення, проте сама Регіна чутки спростовувала, демонструючи їх сімейне життя в Instagram і всіляко підтримуючи чоловіка у всіх його починаннях.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

""Працювати над відносинами", - стверджують психологи. Але чому ж я постійно відчуваю якусь неприязнь до цієї, вже здавалося б, аксіоми?

Складається враження, що відносини - це важка підневільна діяльність. В такому випадку все моє життя - одна суцільна робота: і так 12-14 годин в день проводиш на роботі, так ще й у відносинах впахуєш, але ж за це навіть не платять😆.

Можливо, якщо сприймати свого партнера як безмежний ресурс для розвитку, як людину з якою ми вчимося знаходити компроміси, цінувати сімейні традиції, поважати думку іншого і безоплатно дарувати свою любов, тоді відносини перестануть нагадувати непосильну ношу, і кожен переломний момент або криза у відносинах для нас буде всього лише етапом, що проходить, черговим трампліном, щоб набрати висоту і пірнути в світ зрілого партнерства!

Може, я помиляюся, нашому шлюбу всього лише 3 роки, і багато в чому наші думки розходяться, але обопільне бажання кожен день створювати любов рухає нами...

Люблю, @vladtopalovofficial !!!

Нехай кожен з вас створить свою любов!"

Раніше "Знай.ua" розповідав про те, що Регіна Тодоренко звузила очі за допомогою пальців і ледь не оскандалилася