Анастасія Покрищук показала процес перетворення кольору свого волосся.

Популярна в соцмережах епатажна блогерка Анастасія Покрищук стала відомою завдяки своїй яскравій зовнішності. Попри те, що Анастасія збільшила губи, груди, зробити ліпосакцію підборіддя, видалити грудочки Біша та перефарбувала волосся, вона ще й стала володаркою найбільших штучних вилиць у світі. При чому, наколола Настя їх сама - філерами, якими зазвичай збільшують губи. Однак, вона заявляє, що не збирається зупинятись на досягнутому.

За популярною блогеркою, відомою в соцмережах під ніком Just Queen (просто королева), стежить понад 200 тисяч користувачів Instagram. Анастасію люблять не лише за незвичну зовнішність, але й за гумор та щирі висловлювання, у яких вона не шкодує міцних словечок та матів.

Попри те, що їй часто дістається від хейтерів, Анастасія не реагує на їхню критику і заявляє, що її не цікавить думка інших з приводу своєї зовнішності.

Анастасія Покрищук, фото Instagram
Анастасія Покрищук, фото Instagram

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

Покрищук не втомлюється тішити своїх фанатів новими постами. Цього разу Анастасія показала, як "чаклує" над її волоссям перукарка, щоб воно було рівномірно пофарбоване, але при цьому не зіпсувалось від надмірних маніпуляцій з кольором.

Анастасія розмістила фото, на якому вона зображена під час фарбування волосся. Перукарка обережно наносить фарбу лише на корінь, застосовуючи для цього спеціальний пристрій.

"Що я показую? Зверни увагу наскільки акуратно фарбується корінь, вважай ні краплі на довжину", - прокоментувала фото Анастасія та порекомендувала свого майстра фоловерам.

Анастасія Покрищук, скрін з Instagram
Анастасія Покрищук, скрін з Instagram

Нагадаємо, перероблена Покрищук замахнулась на YouTube

Як повідомляв портал Знай.ua, Анастасія Покрищук провела експеримент над живим чоловіком

Також Знай.ua писав, Покрищук дала пораду незадоволеним своєю роботою